Tilbud

Kategorier

Leverandører


Lazy Jack - sækkestole og tasker i sejldug

21.11.2010

Lazy Jack er en helt ny design kollektion af cool og komfortable produkter. Lazy Jacks sækkestol er vejrbestandig og de tilhørende tasker kombinerer maritim styling med høj komfort.

Lazy Jack stammer fra Holland og er skabt af sejlere med en forkærlighed for egenskaberne og stilen i sejlmaterialet Dacron.

Lazy Jack sækkestolen er lavet at et dobbelt lag dacron sejldug syet med zigzag sting.Dette betyder at den er vandafvisende, og dermed let at rengøre.
Lazy Jack sækkestolen er derfor velegnet til både indendørs og udendørs brug, fx. haven eller båden.

Lazy Jack sækkestolen er indvendig foret med et nylon net, hvori kuglerne ligger. Kuglerne er lavet af materialet EPS (Expanded Polystyrene). Når du ligger dig i sækkestolen vil den forme sig efter kroppen, og du vil slappe helt af. En del af designet, er den råstfri stålring, placeret i det ene hjørne. Stålringen giver et coolt look, og gør det samtidig nemt at flytte rundt på sækkestolen, med et enkelt greb.

Som noget helt unikt kan du gøre Lazy Jack sækkestolen helt personlig. Nemlig ved at få dit eget navn, firmanavn eller andet syet på sækkestolen. Dette gøres ved at sende os en billedfil af den tekst du gerne vil have syet på sækkestolen. Pris: kr. 300,-

Lazy Jack taskerne er lavet i samme materiale som sækkestolene, kombineret med teak og reb. Kollektionen omfatter LazyMessenger laptoptaske, LazySailorbag vadsæk, LazyShopper shoppingtaske og LazyWashbag.

Se alle Lazy Jack produkterne HER.

 

Læs mere

Kurv

Kurven er tom.

Ordre

Konto

Du kan logge ind for at gemme dine oplysninger.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Tilmeld